-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

Una hidratant sagrat: la mantega de karité

Un hidratante sagrado la manteca de karité

Propietats

Avui us portem un altre pruducte provinent de l’Àfrica, com el mango africà del que us parlàvem fa unes setmanes. Es tracta de les nous de karité, que prové de l’arbre de karité. Aquestes nous, una vegada pelades, es porten a ebullició, es trituren i s’amassen i s’obté manteca de karité, molt utilitzada en cosmètica.

Com a curiositat, l’arbre de karité es considera sagrat, i per això no s’arranquen les nous de les branques, sinó que s’utilitzen únicament les que han caigut al sòl. Al tractar-se del fruit sagrat d’un arbre sagrat, és obvi que tindrà porpietats excel·lents, doncs així és, a continuació us les expliquem:

La mantega de karité es ideal per aplicar enpells seques, deshidratadades i sensibles. Les seves propietats no son només hidratants. també son antideshidratants (permeten conservar l’aigua dins de la pell). Té un gran poder de regeneració, fent renéixer la pell danyada i esquerdada, suavitzant-la, reparant-la i retornant-li elasticitat.

Exemples

Després de conéixer les seves propietats us donem alguns exemples per a poder utilitzar-lo:

És perfecte per aplicar en aquests llavis tallats que es podrien considerar armes blanques, en les mans mal cuidades i exposades al fred constant; en aquestes cicatrius que no acaben de desaparèixer, pels colzes i talons secs, per fer desaparèixes les estries, estovar les ungles abans de la manicura o a mode de mascareta per a pell sec. També és excel·lent per a protegir del sol les parts més sensibles del cos i si arribes una mica tard i ja t’has cremat, també ajuda a disminuir la inflamació actuant com a aftersun.

Pel que a priori tot són excel·lents propietats, també té les seves contraindicacions. Conté una petita dosi de làtex natural, pel que és important que si sou al·lèrgics el proveu en alguna petita part de la vostra pell per veure si provoca reacció.

Esperem que us hàgim pogut ajudar a trobar alguna solució a aquests llavis tallats tan comuns amb aquest fred i a aquests colzes que fins i tot podrien traspassar els vostres abrics només amb roçar-los.

Comparteix aquest post

Posts relacionats

efectos de la ansiedad

8 efectes de l’ansietat al cos

L’ansietat, considerada com una resposta natural a situacions d’estrès o perill percebut, pot ser beneficiosa en certes circumstàncies en posar-nos en alerta davant de desafiaments.

Subscriu-te al nostre Blog

Els nostres articles estan escrits per experts en el sector i t’ajudaran a descobrir tractaments o productes revolucionaris que estem segurs que et seran de gran ajuda.

Subscriu-te a la newsletter!

Compartim tot el que cal saber per garantir el teu benestar. No us perdeu cap dels nostres articles.