-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

Nosaltres

Farmàcia 1896

Farmàcia 1896 és una farmàcia centenària situada al bell mig de Barcelona, ​​més concretament al Carrer València 278, a escassos metres del popular Passeig de Gràcia. La farmàcia combina el disseny modernista del famós arquitecte Doménech i Montaner amb les línies i les formes rectes tan característiques d’avui dia.

Reprodueix vídeo

El nostre equip

Després de molts anys d’experiència darrere del taulell hem après que el nostre rol com a farmacèutics va més enllà del de “cortacupons”; som agents de la salut i el nostre deure és cercar constantment les millors solucions per millorar l’estat físic i mental de l’individu i de la comunitat.

A Farmàcia 1896 online creiem que la relació amb els nostres clients és el més important, és primordial escoltar i entendre a tots ells, i per això decidim llançar-nos a aquest nou món anomenat Internet i crear aquesta web 2.0.

Estar en contacte permanent amb els nostres clients per poder-vos assessorar, resoldre tots els possibles dubtes, rebre suggeriments, crear debats, etc… A partir d’ara ja no caldrà venir a la farmàcia per estar en contacte!

A més a més disposem del nostre propi Blog on publiquem consells útils sobre diferents temes relacionats amb la salut, Els nostres articles estan escrits per experts en el sector i t’ajudaran a descobrir tractaments o productes revolucionaris que estem segurs que et seran de gran ajuda.

Benvinguts a la farmàcia 2.0!

El nostre concepte de salut és diferent.

Ens encanta poder ajudar-te a millorar la teva salut amb els nostres productes i consells.