-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

NUXE – PRODIGIEUSE BOOST BASE ALISADORA 5 EN 1 30ML

Base Allisadora Multi-Perfecció 5-en-1 amb complex antioxidant amb flor de gessamí i pólvores perfeccionadores d’origen natural que actua en 5 signes visibles provocats per un estil de vida intens: primers signes de l’edat, marques de fatiga, pell apagada, imperfeccions, brillantor.

Referencia: 111102

El preu original era: 29,75 €.El preu actual és: 26,78 €.

Descripció

Aquesta Base Allisadora Multi-Perfecció 5-en-1 amb complex antioxidant amb flor de gessamí i pólvores perfeccionadores d’origen natural actua en 5 signes visibles provocats per un estil de vida intens: primers signes de l’edat, marques de fatiga, pell apagada, imperfeccions, brillantor. En 15 segons, les irregularitats es difuminen. Dia rere dia, les bosses i les ulleres s’atenuen. Sense color, la seva textura difuminadora revela una pell perfecta, fins i tot sense maquillatge, amb un efecte «pell nua» natural.
Ideal com a base de maquillatge i/o en retocs al llarg del dia. És no comedogènica i respecta l’equilibri de la pell, ha estat provada clínicament provada. Fragància: Notes fresques i espurnejants realçades per un acord de gessamí verd, litxi rosa i fusta blanca.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico