-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

NUXE NUXURIANCE KIT ANTIETAT GLOBAL (NIGHT ROUTINE) ULLS + CR NIT

Cofre Nuxe Nuxuriance Ultra: Contorn Ulls i Llavis 15ml, Crema Nit Redensificant 50ml. Fórmules naturals que combaten els signes de ledat. Textures suaus i efectives.

Referencia: 000923

El preu original era: 69,90 €.El preu actual és: 62,91 €.

Esgotat

Esgotat

Descripció

Cofre edició limitada Nuxe Nuxuriance Ultra El teu Kit Antiedat Global Nit. Kit de productes antiedat que inclou un necesser. Conté:

– Nuxe Nuxuriance Ultra Contorn d’Ulls i Llavis 15ml: crema per al contorn d’ulls i llavis que ajuda allisar i tensar la pell ia reduir les línies d’expressió. Formulat amb un 94% del total d’ingredients d’origen natural com Cèl·lules Bi-florals® de Safrà i Buganvilla que actuen sobre les línies d’expressió, la flacciditat, les taques, les bosses i les ulleres. Textura laminar d’acabat refrescant

– Nuxe Nuxuriance Ultra Crema de Nit Redensificant 50ml: Crema facial de nit que ajuda a hidratar i atenuar els signes de l’edat i aportant densitat a la pell. Formulat amb un 93.2% del total dels ingredients són d’origen natural com Cèl·lules Bi-Florales® de Safrà i Buganvilla, un actiu intel·ligent que ajuda a estimular el naixement de noves cèl·lules de la pell, actuant sobre tots els signes de l’edat i deixant una pell llisa i densa. A més, ajuda a ressaltar l’esplendor natural de la pell. Textura i acabat suaus.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico