-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

NUXE – HUILE PRODIGIEUSE RICHE 100 ML

Oli sec sense acabat gras de NUXE Huile Prodigieuse ® , formulat a base de 7 olis preciosos 100% vegetals que nodreix, repara i satina rostre, cos i cabell.

Referencia: 307400

El preu original era: 34,80 €.El preu actual és: 30,29 €.

Descripció

Gràcies a aquest oli nutritiu, la pell molt seca gaudirà de l’inimitable plaer de Huile Prodigieuse® en una versió enriquida que li aporta encara més confort.

Un tractament per a la pell i lesperit, que sublima la suavitat de la pell i connecta els sentits. Nodreix i repara en un sol gest rostre, cos i cabell sense acabat gras, gràcies a la seva textura rica ultra-sensorial, amb acabat no gras i no enganxós. També té la capacitat de fer que la seva sensualitat resplendeixi gràcies a la fragància addictiva que evoca el sol i la sorra calenta.

98% dels ingredients naturals.

Tractament formulat i fabricat a França.

Consells d’aplicació:

  • Abans d’aplicar-ho, escalfeu l’oli entre les mans, col·loqueu-ho en forma de copa sota el nas inspirant per gaudir dels beneficis que provoca la seva fragància.
  • A la cara, utilitzar sol o barrejant-lo amb algunes gotes al palmell de la mà amb la teva crema NUXE.
  • Al cos, aplicar mitjançant moviments circulars insistint a les zones més seques i/o afectades per les estries.

Sobre el cabell sec, vaporitzar 1 o 2 polvoritzacions al palmell de la mà i aplicar als llargs i les puntes tan sovint com sigui necessari. Per a un efecte de tractament intens, aplicar d’1 a 2 cops per setmana com una màscara, deixant-lo actuar durant 10 minuts abans de l’esbandida.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico