-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

NUXE – HUILE PRODIGIEUSE 50ML

Oli sec sense acabat gras de NUXE Huile Prodigieuse, formulat a base de 7 olis preciosos 100% vegetals que nodreix, repara i sublima rostre, cos i cabell.

Referencia: 178943

El preu original era: 21,50 €.El preu actual és: 18,86 €.

Descripció

L’oli sec Huile Prodigieuse ® , amb els seus 7 olis preciosos 100% vegetals, aconseguiran nodrir i reparar en un sol gest rostre, cos i cabells.

Huile Prodigieuse® farà que resplendeixi amb una irresistible brillantor setinada sense acabat gras gràcies a la seva inimitable textura amb tacte sec. És capaç de revelar la seva sensualitat gràcies a la seva fragància addictiva que evoca el sol i la sorra calenta.

98% dels ingredients naturals.

Tractament formulat i fabricat a França.

Consells d’aplicació:

  • Abans d’aplicar-ho, escalfeu l’oli entre les mans, col·loqueu-ho en forma de copa sota el nas inspirant per gaudir dels beneficis que provoca la seva fragància.
  • A la cara, utilitzar sol o barrejant-lo amb algunes gotes al palmell de la mà amb la teva crema NUXE.
  • Al cos, aplicar mitjançant moviments circulars insistint a les zones més seques i/o afectades per les estries.
  • Sobre el cabell sec, vaporitzar 1 o 2 polvoritzacions al palmell de la mà i aplicar als llargs i les puntes tan sovint com sigui necessari. Per a un efecte de tractament intens, aplicar d’1 a 2 cops per setmana com una màscara, deixant-lo actuar durant 10 minuts abans de l’esbandida.
¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico