-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

NUXE COFRET HUILE NEROLI

Cofre Nuxe Le Moment Sérénité: Huile Prodigieux Néroli 100ml, Gel de Dutxa 100ml, Aigua de Perfum 15ml i Vela Prodigieux Néroli. Experiència fragant, relaxant i encantadora.

Referencia: 660269

El preu original era: 43,60 €.El preu actual és: 39,24 €.

Esgotat

Esgotat

Descripció

Cofre de Nuxe edició lumitada Le Moment Sérénité. Conté: Huile Prodigieux Néroli 100 ml.

– Huile Prodigieux Néroli 100 ml: Oli hidratant amb textura d’oli sec multifuncional sobre cos, rostre i cabells. La seva acció antioxidant, el seu efecte “escut anticontaminació” i el seu efecte reparació instantània de la pell el converteixen en el teu aliat diari. La seva inimitable textura d’oli sec revela una firma olfactiva inèdita a Nuxe, amb notes notes cítriques i exòtiques que t’encantaran.

– Prodigieux Néroli Gel de Dutxa 100 ml: Gel de dutxa perfumat que ofereix una suavitat addictiva gràcies a la seva delicada base netejadora d’origen vegetal enriquida amb Ametlla dolça. Neteja la pell amb delicadesa i la deixa suau i flexible. Gel de Dutxa relaxant amb certificat BIO i notes calmants de Nerolí.

– Prodigieux Néroli Aigua de Perfum 15 ml: Amb la fragància cítrica i fresca Prodigieux Néroli de Nuxe, obtens una experiència equilibrada d’energia i calma. La seva boira lleugera i sublim es fon al contacte amb la pell per acompanyar-te durant tot el dia. Aquesta Aigua de Perfum està inspirada en el Huile Prodigieuse Néroli, que n’és un dels principals components.

– Espelma Prodigieux Néroli: Per recrear l’atmosfera d’un moment delicat Prodigieux Néroli amb aquesta espelma d’interior i la seva fragància especial. Compta amb agradables notes cítriques de Petit Grain i Bergamota, les seves notes de cor floral de Lavandín i Flor d’Azahar contrasten a la perfecció. I finalment, trobem de fons les notes calmants de Huile Prodigieuse

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico