-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

NUXE COFFRET REVE DE THE

Cofre Nuxe Rêve de Thé: Gel de Dutxa 100ml, Exfoliant Granulat 150ml, Aigua Exaltant Perfumada 30ml. Revitalitza, neta i perfuma delicadament.

Referencia: 608896

El preu original era: 32,15 €.El preu actual és: 28,95 €.

Esgotat

Esgotat

Descripció

Cofre de Nuxe edició limitada amb productes de la gamma Rêve de Thé. Inclou:

– Gel de Dutxa Revitalitzant Rêve de Thé 100 ml: gel de dutxa ultra-sensorial, harmonia de somni entre una base netejadora vegetal i un extracte de Te verd, neteja la pell amb delicadesa per deixar-la suau i còmoda. La seva textura fundent amb la irresistible fragància del Te verd es transforma en una fina escuma que s’aclareix fàcilment. Un instant fora del temps per al cos i la ment.

– Exfoliant Granulat Revitalitzant Rêve de Thé 150 ml: Sorprenent exfoliant, còctel ultra-fresc d’extracte de Te verd i partícules de Bambú, allibera la pell de les cèl·lules mortes per deixar-la revitalitzada i vigoritzada, com a nova. La seva textura granulada i la seva irresistible fragància amb notes de te verd; ruibarbre i herbes fresques alegren els sentits, per procurar-li una revitalitzant sensació de frescor.

– Aigua Exaltant Perfumada Rêve de Thé 30 ml: Aigua perfumada, concentrat de bon humor amb propietats revitalitzants i vigoritzants, estimula els sentits gràcies a la seva fragància addictiva que combina notes de Ruibarbo, Te Verd i Herbes fresques. La seva espurnejant estela procura una sensació de frescor, embolicant la pell com en un halo de benestar.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico