-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

MARTIDERM – SUNCARE PROTECTOR SOLAR MINERAL [D] SPF50 50ML

MartiDerm Sun Care SPF50 Mineral [D] Fluid està formulat especialment per protegir les pells més sensibles i delicades davant dels efectes nocius del sol. La seva formulació ofereix una alta protecció solar SPF50 davant dels raigs UVA, UVB, IR i llum blava mitjançant l’ús de filtres minerals. Envàs de 50ml

Referencia: 207036

El preu original era: 23,75 €.El preu actual és: 20,66 €.

Descripció

MartiDerm Sun Care SPF50 Mineral [D] Fluid està formulat especialment per protegir les pells més sensibles i delicades. Ofereix una alta protecció solar SPF50 davant dels raigs UVA, UVB, IR i llum blava mitjançant l’ús de filtres minerals, sense utilitzar filtres químics per no provocar irritació a les pells més sensibles.

Conté agents hidratants, antioxidants i prebiòtics que afavoreixen l’equilibri de la flora cutània i la protegeixen davant d’agents externs.

Reestructura, hidrata i repara la pell més delicada amb una textura molt fluida, que s’absorbeix amb facilitat i no deixa residu blanc ni textura greixosa a la pell. És resistent a l’aigua i respectuosa amb mars i oceans.

Com utilitzar MartiDerm Sun Care SPF50 Mineral [D] Fluid: Aplicar sobre rostre, coll i escot com a últim pas de la teva rutina facial de cada matí. Et recomanem repetir la seva aplicació cada 2-3 hores si t’exposaràs al sol de forma directa i perllongada.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico