-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

MARTIDERM – PLATINUM AMPOLLES PHOTO AGE HA+ 30 AMPOLLES X 2ML

Photo-Age HA+ és la nova versió súper hidratant de les ampolles Photo-Age. És el resultat de la sinergia entre Vitamina C, Proteum 89+ i, ara, l’Àcid Hialurònic. Es tracta d’una ampolla de fàcil absorció que hidrata i il·lumina la pell, a més de suavitzar l’aparença de les arrugues aconseguint una cara més ferma.

Referencia: 170427

El preu original era: 61,65 €.El preu actual és: 53,96 €.

Descripció

Photo-Age HA+ 30 ampolles

INDICACIONS

Tot tipus de pell

TAMANY

30 ampolles

ÚS

Diari

 

Photo-Age HA+ és la nova versió súper hidratant de les ampolles Photo-Age. És el resultat de la sinergia entre Vitamina C, Proteum 89+ i, ara, l’Àcid Hialurònic. Es tracta d’una ampolla de fàcil absorció que hidrata i il·lumina la pell, a més de suavitzar l’aparença de les arrugues aconseguint una cara més ferma.

Amb un 15% de Vitamina C-Tech, un 3% de Proteum 89+, Àcid Hialurònic de baix pes molecular, Antiradical Complex i Repair Complex, aconsegueix prevenir i reduir els signes del fotoenvelliment com les línies d’expressió, arrugues, taques i pèrdua de fermesa, protegint a més la pell de les agressions diàries.

Les Ampolles de MartiDerm són un bàsic per a una pell hidratada i lluminosa. Tracten i prevenen el fotoenvelliment, reafirmen la pell i tenen efecte antiarrugues i antioxidant. Hi ha diferents versions segons les nostres necessitats: pell seca, normal/mixta o greix. Els proteoglicans retenen l’aigua de la nostra pell alhora que milloren la seva estructura i elasticitat. La vitamina C posseeix un alt poder antioxidant i participa en la síntesi de col·lagen.

PROTEUM 89+

Què és?

Proteum 89+ is the third-generation proteoglycan patented by MartiDerm. És de mida més petita i té més potència de penetració que els proteoglicans convencionals, i fomenta la producció de proteoglicans endògens, com ara la decorina (el proteoglicà més abundant de la pell, que està implicat tant en la formació de col·lagen com en l’organització i funció del teixit connectiu a la pell) i el versicà (un proteoglicà present a la capa basal de l’epidermis i que està associat amb les fibres elàstiques de la dermis, que afavoreix la retenció d’aigua i l’organització de la matriu extracel·lular).

El Proteum 89+ també protegeix contra els efectes nocius de la radiació ultraviolada causada per una reducció de l’ATP i l’expressió de 8-isoprostanos després de l’exposició a la radiació ultraviolada, jugant així un paper molt important com a pantalla solar biològica.

Per a què serveix?

Gràcies al seu efecte antiarrugues, ràpidament restaura la fermesa de la pell i l’elasticitat que s’han perdut amb el temps. El Proteum 89+ també té un paper molt important com a protector solar biològic, augmenta l’energia cel·lular i promou la producció d’àcid hialurònic.

On el puc trobar?

El Proteum89+ es troba actualment en els productes de la serralada Black Diamond, en ampul·les Skin Complex+ i en el Sèrum Proteum.

VITAMIN C

Què és?

Ascorbic acid or vitamin C is a keto-lactone with various physiological functions: it acts as a cofactor for multiple enzymes involved in collagen synthesis; it protects p-hydroxyphenylpyruvate oxidase, which is involved in tyrosine metabolism; it stimulates the synthesis of collagen (multiplying its production in fibroblasts by four), proteoglycans and other organic components of the intercellular matrix.

Per a què serveix?

Vitamin C has a high antioxidant capacity, as it acts by neutralising the cell damage caused by free radicals, reducing hyperpigmentation of the skin and improving the appearance of photo-aged skin.

It is also essential for maintaining physical integrity, particularly regarding connective tissue repair and collagen formation.

On el puc trobar?

Thanks to these properties, Vitamin C is one of the main ingredients used in MartiDerm’s product range and can be found at different concentrations in all the ampoules (Proteoglicanos, Proteoglicanos FPS, Liposomas, Photo-Age, Alfa-Peeling, Skin Complex+) and in some of the products in the Pigment Zero depigmenting range (DSP-Crema FPS 50+ y en la DSP-Mask).

HYALURONIC ACID

Què és?

Hyaluronic acid is a macromolecule that is present in the extracellular matrix and forms part of various tissues, especially connective tissue. It is one of the three essential components of the dermis, together with collagen and elastin.

Per a què serveix?

Hyaluronic acid has two main properties:

Viscoelastic

It helps stabilise the skin structure as it promotes the reorganisation of the extracellular matrix, providing a filling, firming effect.

Hygroscopic

Gràcies a la seva capacitat de retenció d’aigua, l’àcid hialurònic té una alta capacitat d’humitat, tant en el fons com en la superfície, el que significa que si s’utilitza regularment millora la hidratació de la pell, elasticitat, flexibilitat i fermesa.

On el puc trobar?

A causa del seu efecte d’humitat i fermesa, l’àcid hialurònic està contingut en productes com Ionto-Filler Lip Contour, Krono-Age Serum i Expression Gel.

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “MARTIDERM – PLATINUM AMPOLLES PHOTO AGE HA+ 30 AMPOLLES X 2ML”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico