-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACERBLANC PLUS MENTA PASTA BLANQUEJADORA 125 ML

LACERBLANC PLUS MENTA PASTA BLANQUEJADORA 125 ML és una pasta dental diària amb fluor, formulada per combatre taques dentals i promoure el blanquejament. La seva fórmula eficaç i protectora torna el blanc natural, brillantor i suavitat a les dents sense malmetre l’esmalt. Amb un refrescant gust de menta, proporciona higiene dental profunda en eliminar taques, prevenir l’adhesió de noves taques i combatre la tosca. A més, la seva fórmula protectora contribueix a prevenir càries, reduir la sensibilitat dental i protegir les genives, oferint una solució integral per mantenir un somriure saludable. El seu envàs pràctic facilita l’emmagatzematge i assegura comoditat a la cura diària.

Referencia: 169172

El preu original era: 10,35 €.El preu actual és: 9,32 €.

Descripció

Lacer Blanc Plus és una pasta dental diària que conté fluor, dissenyada per abordar les taques dentals i promoure el blanquejament de les dents. La seva fórmula eficaç i protectora no només torna el blanc natural a les dents, sinó que també aporta brillantor i suavitat sense causar mal a l’esmalt dental. Amb un refrescant gust de menta, aquesta pasta dental proporciona una higiene dental profunda, eliminant taques superficials, evitant l’adhesió de noves taques i prevenint la formació de tosca.

A més de la seva acció blanquejadora, la fórmula protectora de Lacer Blanc Plus contribueix a la salut general de les dents i genives. Prevé la càries, redueix la sensibilitat dental i protegeix les genives, brindant així una solució integral per mantenir un somriure saludable i radiant. El pràctic envàs facilita l’emmagatzematge, assegurant comoditat en la cura diària de la higiene bucal.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico