-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER – RASPALL INTERDENTAL ANGULAR FINS 6U

El Raspall Interdental Lacer FI Ang 6U és essencial per netejar els espais interdentals i àrees difícils dassolir. Amb el seu disseny en angle, truges suaus i varietat de mides, complementa la higiene bucal completa, preveu problemes dentals i garanteix una neteja eficaç. El mànec ergonòmic facilita el control i la comoditat durant l’ús.

Referencia: 150523

El preu original era: 6,50 €.El preu actual és: 5,85 €.

Descripció

Raspall Interdental Lacer FI Ang 6U és una eina essencial per a la neteja dels espais interdentals i àrees de difícil accés. El seu disseny en angle permet una inserció còmoda i efectiva als espais més estrets, garantint una neteja minuciosa i l’eliminació de la placa bacteriana i les restes de menjar que s’acumulen entre les dents. Les truges suaus són amigables amb les genives i les dents, reduint el risc d’irritació.

El paquet que generalment inclou una varietat de mides s’adapta a diferents necessitats i mides d’espais interdentals. Aquest raspall interdental complementa una rutina d’higiene bucal completa en combinar-ho amb el raspallat dental i l’ús de fil dental, ajudant a prevenir problemes dentals com la càries i les malalties de les genives. A més, el mànec ergonòmic proporciona una subjecció còmode i un control precís durant el seu ús, cosa que facilita la neteja d’àrees desafiadores per mantenir una boca sana i un somriure radiant.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico