-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER RASPALL DENTAL JUNOR

LACER RASPALL DENTAL JUNOR és l’opció ideal per a la higiene bucal de nens a partir dels 6 anys. Dissenyat per garantir una neteja completa i efectiva, destaca pels filaments altament flexibles que s’adapten als espais entre les dents ia totes les superfícies dentals. El seu coll flexible sense memòria permet als nens regular la pressió del raspallat, evitant possibles danys a genives i dents en desenvolupament. Aquest raspall no només atén les necessitats específiques dels més petits, sinó que també promou hàbits saludables d’higiene bucal des de molt petita.

Referencia: 338574

El preu original era: 4,95 €.El preu actual és: 4,46 €.

Descripció

El raspall dental LACER Junior es destaca com a elecció òptima per mantenir una higiene bucal adequada en els nens més petits, específicament dissenyat per a aquells a partir dels 6 anys. Aquest raspall ofereix una sèrie de característiques que el converteixen en la millor opció per preservar la salut de les dents i les genives dels nens. Dissenyat amb l’atenció necessària per assegurar una neteja dental completa i eficaç, el Lacer Junior compta amb filaments altament flexibles que s’adapten als espais entre les dents ia totes les superfícies dentals, garantint una neteja profunda a cada raspallat. A més, el coll flexible sense memòria permet als nens regular la pressió del raspallat, evitant possibles danys a les seves genives i dents en desenvolupament.

Amb el raspall dental Lacer Junior, s’ofereix una solució integral que no sols s’ajusta a les necessitats específiques dels nens, sinó que també fomenta hàbits d’higiene bucal saludables des d’una edat primerenca.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico