-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER – NECESSER DE VIATGE RASPALL + PASTA DENTIFIRCA 50ML

El necesser Lacer, amb Pasta Lacer de 50 ml i Raspall de Viatge, assegura higiene bucal completa, eliminant placa i prevenint càries. Solució pràctica per a cura dental a qualsevol lloc.

Referencia: 000179

El preu original era: 6,50 €.El preu actual és: 5,85 €.

Descripció

El necesser Lacer, que inclou la Pasta Lacer de 50 ml i un Raspall de Viatge, constitueix una solució integral per mantenir una higiene bucal òptima. La Pasta Lacer de 50 ml ofereix una higiene completa, eliminant la placa bacteriana i prevenint la formació de càries. Després de menjar o beure, la boca es converteix en un focus actiu de possibles infeccions degut a la presència de bacteris i restes d’aliments. En aquest context, la Pasta de dents Lacer exerceix un paper crucial en actuar sobre la placa bacteriana, brindant una cura efectiva a les genives i reduint la probabilitat de desenvolupar càries.

A més, l’estoig també inclou un Raspall de Viatge de Lacer, el qual, sent pràctic i compacte, facilita el manteniment d’una rutina de raspallat dental efectiva fins i tot mentre ets fora de casa. Així, aquest conjunt de productes Lacer es presenta com una solució integral per garantir una salut bucal òptima a qualsevol lloc i moment.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico