-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER NATUR PASTA DENTRIFICA 100 ML

LACER NATUR PASTA DENTRIFICA 100 ML és una pasta dental innovadora amb ingredients naturals que prevenen la placa i mantenen dents i genives saludables, protegint contra les càries. La fórmula única, que inclou extractes vegetals, proporciona variabilitat en la coloració. Recomanada per a una òptima higiene bucal, és apta per a nens més grans de 7 anys i adults, compatible amb tractaments homeopàtics en no tenir mentol i lliure de gluten. Una opció versàtil per a diverses necessitats dentals i estils de vida.

Referencia: 189473

El preu original era: 9,55 €.El preu actual és: 8,60 €.

Descripció

Lacer Natur Pastes Dentifrica 100 ml és una innovadora pasta dental formulada amb ingredients d’origen natural per promoure una salut bucal òptima. La composició inclou extractes vegetals naturals que no només ajuden a prevenir la formació de placa dental, sinó que també contribueixen al manteniment de dents i genives saludables. A més, ofereix una eficaç protecció contra les càries.

Aquesta pasta dentífrica presenta una característica distintiva: la variabilitat en la coloració, que és el resultat de la presència d’extractes naturals vegetals. Lacer Natur Pastas Dentifrica 100 ml es recomana per aconseguir una higiene bucal completa i està dissenyada per ser utilitzada tant per nens majors de 7 anys com per adults.

És important destacar que aquesta pasta dental és compatible amb tractaments homeopàtics, ja que està lliure de mentol. A més, compleix la consideració de ser lliure de gluten, cosa que la converteix en una opció versàtil i adequada per a una varietat de necessitats dentals i preferències d’estil de vida.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico