-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER – LACER BLANC PLUS CITRUS PASTA DENTIFRICA 75ML

Lacer Blanc Plus Citrus Pasta Blanquejadora 75 ml combina estètica i cura bucal, eliminant taques superficials i prevenint problemes dentals, oferint un raspallat agradable i resultats graduals en blanquejament.

Referencia: 157654

El preu original era: 7,90 €.El preu actual és: 7,11 €.

Descripció

Lacer Blanc Plus Citrus Pasta Blanquejadora 75 ml és una pasta dental que combina l’estètica amb la cura oral. La seva acció blanquejadora és efectiva per eliminar taques superficials a les dents, causades pel consum d’aliments i begudes que poden afectar el color dental, com ara cafè o tabac. A més, proporciona una neteja oral completa en prevenir l’acumulació de placa bacteriana, fet que contribueix a mantenir una boca saludable i prevenir problemes dentals comuns.

Aquesta pasta dental s’integra fàcilment a la rutina diària de cura oral. Amb el seu sabor refrescant, fa que el raspallat sigui una experiència agradable, deixant una sensació de neteja a la boca. És important tenir en compte que els resultats de blanquejament són graduals i no tan dramàtics com els procediments professionals, per la qual cosa se’n recomana l’ús continu per mantenir un somriure més blanc i brillant.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico