-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER JUNIOR GEL MADUIXA 75 ML

LACER JUNIOR GEL MADUIXA 75 ML dissenyat per a nens a partir de 6 anys, ofereix una protecció efectiva contra la càries dental i cuida les genives. La seva fórmula única de Fluor + Calci actua com un escut dental, brindant una defensa superior contra la càries, mentre que el Pantenol contribueix a la protecció de les genives. Amb gust agradable a maduixa, aquest gel d’ús diari reforça l’esmalt amb calci, proporcionant un efecte remineralitzant.

Referencia: 331978

El preu original era: 5,70 €.El preu actual és: 5,13 €.

Descripció

El Gel Dental Lacer Júnior es posiciona com una solució eficaç en la prevenció de les càries dental i la protecció de les genives en nens. La seva innovadora combinació de Fluor + Calci funciona com un escut protector per a les dents, proporcionant una major defensa contra la càries dental. La presència de Pantenol contribueix activament a la protecció de les genives i assegura una atenció integral durant la rutina d’higiene bucodental. Aquest dentifrici d’ús diari, amb un agradable sabor de maduixa, ha estat especialment desenvolupat per a nens a partir dels 6 anys, oferint una major protecció anticàries gràcies a la seva fórmula que reforça l’esmalt dental mitjançant la combinació de fluor i calci, actuant com un escut protector contra les càries i proporcionant un efecte remineralitzant sobre l’esmalt dental.

El Gel Dental Lacer Júnior no només promou hàbits saludables d’higiene bucal des d’una edat primerenca, sinó que també garanteix una protecció efectiva contra les amenaces més comunes, com la càries dental, a través de la seva fórmula avançada i els seus ingredients acuradament seleccionats.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico