-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER – GINGI LACER COL·LUTORI 200 ML

Gingi Lacer col·lutori redueix significativament el sagnat de genives, causat pel raspallat dental. Gingi Lacer col·lutori està també desenvolupat per reduir la formació de placa dental, restablint alhora el bon estat dels teixits gingivals.

Referencia: 263657

El preu original era: 8,75 €.El preu actual és: 7,88 €.

Descripció

Les principals accions de Gingi Lacer són:

  • Antiplaca dental: l’acció sinèrgica dels seus ingredients actius inhibeix l’activitat bacteriana de forma prolongada, reduint la formació i l’adhesió de la placa dental, principal factor causant de gingivitis.
  • Prevé el sagnat gingival: redueix el sagnat gingival, atenua el procés congestiu i millora l’estat general de les genives inflamades i sagnants.
  • Protegeix les genives: Gingi Lacer col·lutori conté vitamines que neutralitzen l’acció dels radicals lliures i protegeix les genives davant l’agressió de la placa dental, prevenint la inflamació dels teixits gingivals. Amb eficàcia demostrada en processos congestius i inflamatoris, que millora l’estat de les genives inflamades i envermellides.
  • Tonificant Gingival: disminueix la inflamació i redueix el sagnat, facilitant la regeneració epitelial de les genives, tonificant-les i reforçant-les, cosa que millora la seva resistència davant de noves inflamacions.

A més, Gingi Lacer col·lutori està formulat sense alcohol, amb agradable gust de menta. Es pot utilitzar de forma continuada com a higiene habitual, ja que protegeix les genives i no modifica el color de les dents. Se’n recomana l’ús després del raspallat dental amb Gingi Lacer pasta dentífrica per potenciar-ne l’efecte ja que en no precisar esbandida potencia l’acció dels seus ingredients actius en romandre per més temps a la boca.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LACER – GINGI LACER COL·LUTORI 200 ML”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico