-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

LACER FIL DENTAL SUAU AMB FLUOR 50 M

LACER FIL DENTAL SUAU AMB FLUOR 50 M amb Fluor és un fil dental amb fibra PTFE d’un sol filament, notable per la seva primesa, resistència, suavitat i flexibilitat. Enriquit amb fluor, no només ofereix una neteja efectiva en espais interdentals estrets, sinó que també enforteix l’esmalt dental, preveu la càries i protegeix les genives. Amb alta capacitat d’arrossegament i higiene, i resistència que evita el esfilagarsat, aquest fil dental és fàcil d’usar, garantint una neteja sense fer malbé les genives i sent una opció ideal per a una higiene bucal completa i segura.

Referencia: 214692

El preu original era: 6,95 €.El preu actual és: 6,26 €.

Descripció

Amb Fluor és un fil dental que destaca per estar fabricat amb fibra PTFE d’un sol filament, extremadament prim, resistent, suau i flexible. La seva fórmula enriquida amb fluor no només garanteix una neteja efectiva, sinó que també contribueix a l’enfortiment de l’esmalt dental, preveu la càries i protegeix les genives. Aquest fil dental és especialment dissenyat per eliminar de manera eficaç l’acumulació de placa dental i residus d’aliments als espais interdentals i la línia de les genives.

Amb característiques específiques per a la higiene dental, aquest fil dental és ideal per a espais interdentals estrets, gràcies a la seva alta capacitat d’arrossegament i higiene. La seva elevada resistència evita el esfilagarsat durant el seu ús, proporcionant una experiència de neteja segura i sense complicacions. A més, la facilitat d’ús assegura la protecció de les genives sense causar danys, fent d’aquest fil dental una opció convenient per mantenir una salut bucal adequada.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico