-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

ISDIN – BEXIDENT ÈNCIES ÚS DIARI COL·LUTORI DUPLO 2 X 500ML

Col·lutori Bexident Engenias diari aborda inflamació i sagnat gingival amb formulació única CPC i Cymenol. Remineralitza, protegeix esmalt i fomenta regeneració gingival per a beneficis duradors.

Referencia: 648347

El preu original era: 19,28 €.El preu actual és: 16,16 €.

Descripció

L’ús quotidià del Col·lutori Bexident Genives es recomana específicament per contrarestar la inflamació i el sagnat de les genives associats amb la gingivitis. La seva formulació única, que incorpora CPC i Cymenol, exerceix un paper crucial en inhibir la formació de biofilm, fet que contribueix a prevenir el sagnat i la inflamació característics de la gingivitis. Alhora, aquest col·lutori no només aborda els símptomes, sinó que també promou la remineralització i protecció de l’esmalt dental. La seva acció antioxidant no només salvaguarda els teixits orals, sinó que també ofereix una defensa addicional contra els efectes adversos de la gingivitis.

Addicionalment, aquest col·lutori no es limita a alleujar els símptomes; també conté ingredients que afavoreixen activament la regeneració de les genives. Aquesta característica addicional amplia els beneficis del producte, contribuint a restaurar i enfortir la salut general de les genives, més enllà de la simple mitigació dels problemes immediats associats amb la gingivitis.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico