-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

ISDIN – BEXIDENT ÈNCIES TRACTAMENT COADJUVANT COL·LUTORI 500ML

Bexident és un potent producte dental amb destacada eficàcia antimicrobiana, alleujant la inflamació i oferint acció calmant. A més de ser preventiu, és un complement efectiu en tractaments periodontals i cirurgies maxil·lofacials. Els seus beneficis inclouen control de placa bacteriana, acció antiadhesiva, i una tecnologia avançada que inhibeix la formació de biofilm. Amb un 0,12% de clorhexidina, aquest producte proporciona una solució completa per a diversos problemes bucodentals, reduint la inflamació i el sagnat de manera eficaç.

Referencia: 152195

El preu original era: 10,65 €.El preu actual és: 9,45 €.

Descripció

Bexident presenta una potent eficàcia antimicrobiana, destacant per la seva capacitat per reduir la inflamació i proporcionar una acció calmant. Aquest producte no només actua com a preventiu, sinó que també serveix com a coadjuvant en tractaments periodontals, preimplantaris i en cirurgia periodontal i maxil·lofacial. Els seus beneficis inclouen una acció antimicrobiana sostinguda amb un alt contingut de clorhexidina, fet que contribueix a controlar la placa bacteriana i ofereix una acció antiadhesiva, evitant la fixació de bacteris. Gràcies a la seva avançada tecnologia, inhibeix la formació de biofilm, proporcionant una triple acció antiplaca. A més, redueix eficaçment la inflamació i el sagnat, amb un 0,12% de clorhexidina en la composició.

En resum, Bexident no sols destaca pel seu poder antimicrobià, sinó també per ser un aliat efectiu en diversos tractaments bucodentals, oferint beneficis que van des del control de la placa bacteriana fins a la reducció de la inflamació i el sagnat, recolzats per la seva innovadora formulació amb clorhexidina.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico