-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

ISDIN – BEXIDENT ÈNCIES PASTA DENTAL 125ML

BEXIDENT ÈNCIES PASTA DENTAL TRICLOSAN 125 ML: Destaca per la seva potent acció antisèptica en la seva presentació de 125 ml, proporcionant una defensa efectiva contra el desenvolupament de bacteris, especialment a les genives. Aquesta fórmula elimina microorganismes perjudicials i, en prevenir la inflamació i el sagnat de les genives amb cada raspallat, contribueix significativament a mantenir una salut bucal òptima. L’acció antisèptica ràpida i duradora de Bexident Genives Ús Diari es tradueix en la promoció activa de genives saludables, essencials per a la salut general de dents i boca. Bexident reafirma el seu compromís amb la cura precisa de les genives en oferir una gamma completa de productes dissenyats específicament, consolidant així el seu enfocament integral a la salut bucal.

Referencia: 174668

El preu original era: 9,20 €.El preu actual és: 7,88 €.

Descripció

La Pasta Dentifrica Bexident Encías Ús Diari, en la seva presentació de 125 ml, destaca per la seva potent acció antisèptica. Aquesta característica assegura una defensa eficaç contra el desenvolupament de bacteris, eliminant microorganismes perjudicials, especialment a la zona de les genives. En prevenir la inflamació i el sagnat de les genives amb cada raspallat, aquesta pasta contribueix a mantenir una salut bucal òptima.

L’acció antisèptica ràpida i duradora de Bexident Genives Ús Diari es tradueix en unes genives saludables, fonamentals per garantir la salut general de dents i boca. Bexident es compromet a proporcionar una gamma de productes dissenyats específicament per a la cura precisa de les genives, consolidant així el seu enfocament a la salut bucal integral.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico