-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

ISDIN – BEXIDENT BLANQUEJANT COL·LUTORI 500ML

BEXIDENT BLANQUEJANT COL·LUTORI 500 ML: Bexident Blanquejant Col·lutori destaca per la seva tecnologia Pro-Whitening Tech, oferint una acció blanquejant, antitaques i remineralitzant. Dissenyat per a ús diari, aquest col·lutori elimina taques, restaura la brillantor dental i prevé noves taques. La seva fórmula suau i sense alcohol enforteix l’esmalt i té cura de les genives, proporcionant una solució integral per aconseguir un somriure més brillant i saludable.

Referencia: 179340

El preu original era: 13,10 €.El preu actual és: 8,78 €.

Descripció

Bexident Blanqueante Colutorio presenta la innovadora tecnologia Pro-Whitening Tech, sent el primer blanquejant que combina una acció blanquejant, antitaques i remineralitzant per enfortir i protegir l’esmalt dental. Dissenyat per a un ús diari, aquest col·lutori ofereix una potent acció blanquejadora en eliminar taques superficials i restaurar la brillantor natural de les dents. A més, actua com a barrera preventiva contra la formació de noves taques, proporcionant una fórmula suau i lliure d’alcohol que enforteix l’esmalt i cuida les genives. Experimenta un somriure més brillant i saludable amb Bexident Blanqueante Colutorio.

Aquesta fórmula avançada no només es destaca pels seus beneficis blanquejadors, sinó que també se centra en la salut bucal integral en enfortir l’esmalt i mantenir la salut de les genives. Ideal per a ús quotidià, aquest col·lutori ofereix una solució completa per a aquells que busquen un somriure més radiant i protegit.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico