-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

ISDIN – BEXIDENT ANTICARIES PASTA DENTIFRICA DUPLO 2 X 125ML 30%GRATIS

Bexident Anticaries Duplo és un dentifrici integral que aborda les càries dentals amb la seva triple acció antisèptica, antiplaca i remineralitzant. La seva formulació inclou extracte de nabiu vermell, que no només prevé la formació de placa bacteriana, sinó que també ajuda a mantenir l’equilibri del pH oral. Recomanat per a aquells propensos a problemes de càries, aquest dentifrici ofereix una solució completa per a la cura bucal, protegint tant les dents com les genives de manera efectiva.

Referencia: 285463

El preu original era: 11,48 €.El preu actual és: 9,18 €.

Descripció

Bexident Anticaries Duplo és un dentifrici especialment formulat per abordar les càries dentals de manera integral. La seva triple acció antisèptica, antiplaca i remineralitzant el converteix en un aliat efectiu per a la protecció tant de les dents com de les genives. Destacant entre els seus components, l’extracte de nabiu vermell no només inhibeix la formació de placa bacteriana, sinó que també contribueix a mantenir l’equilibri del pH a la cavitat bucodental. Aquest dentifrici està especialment recomanat per a aquells que tendeixen a enfrontar problemes de càries, oferint una solució completa per a la cura bucal.

La formulació avançada de Bexident Anticaries Duplo no només busca prevenir les càries, sinó que també actua per enfortir les dents i mantenir la salut de les genives. Ideal per a ús regular, aquest dentifrici proporciona una defensa completa contra les càries, assegurant una higiene bucal efectiva i contribuint al benestar general de la cavitat oral.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico