-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

ISDIN – BEXIDENT AFTES SPRAY 15ML

Bexident Aftes Spray Bucal, 15 ml, alleuja i protegeix aftes. Forma pel·lícula protectora, redueix dolor, afavoreix cicatrització. Aplicació precisa, alleugeriment per a lesions orals, convenient.

Referencia: 182756

El preu original era: 14,55 €.El preu actual és: 13,46 €.

Descripció

El Bexident Aftas Spray Bucal Protector, en la presentació de 15 ml, és una solució específicament formulada per alleujar i protegir contra les molèsties causades per les aftes i lesions bucals. La seva aplicació directa proporciona un efecte protector sobre la zona afectada, formant una pel·lícula que ajuda a reduir el dolor i facilita el procés de cicatrització. Aquest esprai està dissenyat per brindar comoditat a l’usuari, alleujant les molèsties i afavorint una recuperació més ràpida de les lesions a la cavitat oral.

La composició sol incloure ingredients que formen una barrera protectora sobre les aftes, reduint la irritació i el malestar. Gràcies a la seva presentació en esprai, ofereix una aplicació precisa i còmoda, cosa que el converteix en una solució convenient per a la cura de les lesions bucals, promovent una recuperació més ràpida i brindant alleujament als qui pateixen aquest tipus d’afeccions.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico