-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

ISDIN – BEXIDENT AFTES COL·LUTORI 120ML

BEXIDENT AFTAS COL·LUTORI BUCAL PROTECTOR 120 ML: Bexident Aftas Colutorio, en el seu envàs de 120 ml, destaca per la seva fórmula única amb àcid hialurònic i tecnologia Hyalurofilm Tech. Dissenyat específicament per brindar alleugeriment i cura a les aftes bucals, aquest col·lutori ofereix una solució eficaç per combatre el dolor i la incomoditat associats amb les úlceres aftoses. A més d’alleujar ràpidament el malestar, accelera el procés de cicatrització en formar un film protector sobre la zona afectada, prevenint irritació addicional. La seva utilitat s’estén a petites ferides orals, com les causades per cremades o mossegades, proporcionant un alleugeriment durador.

Referencia: 182757

El preu original era: 17,95 €.El preu actual és: 16,16 €.

Descripció

Bexident Aftas Colutorio, disponible en una presentació de 120 ml, es caracteritza per la seva formulació única amb àcid hialurònic i l’avançada tecnologia Hyalurofilm Tech. Aquest col·lutori està dissenyat específicament per proporcionar alleugeriment i cura a les aftes bucals, oferint una solució eficaç per combatre el dolor i la incomoditat associats amb les úlceres aftoses a la cavitat oral. La seva fórmula no només alleuja ràpidament el malestar sinó que també accelera el procés de cicatrització, creant un film protector sobre la zona danyada que prevé la irritació addicional.

Aquest esbandida bucal de Bexident és especialment útil per a petites ferides a la cavitat oral, com les causades per cremades o mossegades, gràcies a la seva capacitat per calmar el dolor de manera duradora. La presentació en un envàs de 120 ml el converteix en una opció convenient i efectiva per als que busquen un tractament integral per a les aftes bucals.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico