-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

Higiene Corporal

Coneix la nostra selecció de productes per a la higiene corporal. Trobaràs a cada article la combinació perfecta entre salut i confort. Ens alegra comptar amb una varietat diversa de productes escollits meticulosament, dissenyats per atendre totes les necessitats relacionades amb el benestar corporal.

Tenim tot el que necessites per a la cura corporal: des de suaus gels de bany fins a sabons especialitzats i locions hidratants. Per assegurar una neteja eficient, tots els productes han estat desenvolupats mantenint intacte lequilibri natural de la pell.

Descobreix una àmplia gamma d’opcions adaptades a cada tipus de pell, incloent-hi des de fórmules hipoal·lergògenes fins als productes més nutritius amb ingredients naturals. Ens unim a marques reconegudes pel seu compromís amb la qualitat i seguretat, atorgant-te així confiança absoluta per protegir la teva pell utilitzant productes fiables.

No només ens enfoquem en la neteja bàsica; a la nostra categoria d’higiene corporal també brindem solucions efectives per abordar problemes comuns com Descobreix al nostre catàleg una àmplia gamma de productes pensats especialment per satisfer els teus gustos i necessitats individuals.

A Farmàcia 1896 ens esforcem per proporcionar productes destinats a millorar la salut de la teva pell i brindar-te un complet programa per a la cura del cos. Incrementi el nivell de la seva rutina diària per a la cura personal en triar els nostres variats productes dissenyats específicament per nodrir i protegir la pell en cada etapa.