-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

Higiene Capil·lar

Descobreix un univers dedicat a la cura total del cabell, gràcies als nostres productes d’higiene capil·lar.

Volem treure a relluir la teva millor versió, és per això que els nostres productes tenen la finalitat de nodrir profundament el teu cabell, netejar suaument el cuir cabellut i retornar-li aquesta vitalitat tan desitjada.

Adaptant-se a diverses necessitats capil·lars, la nostra selecció inclou xampús especialitzats i condicionadors enriquits amb ingredients naturals. Coneix els productes dissenyats amb fórmules especials que ajuden a enfortir el cabell, reparar els danys i brindar volum.

A més de netejar eficaçment, els nostres productes per a la cura del cabell també brinden altres beneficis com a protecció contra la humitat, regulació del seu i foment del creixement capil·lar. Comptem amb marques prestigioses com ara Bioderma, Phyto i ISDIN, que integren la ciència amb els poders curatius de la naturalesa, aconseguint així resultats visiblement impactants a llarg termini.

Oferim una selecció de productes especialment formulats per a tractar afeccions específiques del cabell, com ara la caspa o el cuir cabellut sec. També trobaràs xampús lliures de sulfats, parabenos ni silicones. D’aquesta manera assegurem una cura delicada però eficaç.

Volem cuidar del teu cabell, garantint la seva salut i bellesa. En Farmàcia 1896, podrem recomanar-te una rutina única i personalitzada d’higiene capil·lar perquè llueixis el teu cabell en la seva màxima esplendor.