-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

Fi del confinament, a protegir-se del sol!

es-fotoprotector-water5star-2020

Finalment es va acabar l’etapa de confinament total a què hem estat sotmesos des que va començar l’estat d’alarma provocat per la COVID-19.

L’entrada de l’estiu coincidirà amb la finalitat de l’estat d’alarma?

Segur que si!

La pell té memòria?

Els experts diuen que la pell té memòria i que si l’hem sotmès a les radiacions solars sense la protecció necessària, més aviat que tard, ens passarà factura. Per això és tan important el que protegim la nostra pell, al final és la nostra primera barrera de protecció davant de qualsevol tipus d’agressió, física o química. No totes les cremes solars són iguals i cal apostar pels laboratoris que treballen amb els més alts estàndards de qualitat.

Tota la “pell” és igual?

Tampoc no són igual les “pells” de les diferents parts del nostre cos, ni tampoc la seva exposició als raigs solars és uniforme, així la cara està exposada en tot moment i les parts cobertes per la roba estan menys acostumades a l’impacte del sol. Hem de triar la millor opció per a cada pell, tenint en compte l’edat, les taques, les cicatrius i les hores d’exposició entre altres paràmetres.

Cremes amb color?

Si per desgràcia, com serà la majoria, hem estat amagats de l’astre rei durant aquestes fases de desconfinament, hem d’extremar les precaucions en llavis, orelles, escots,…, i si ens fa cap problema sortir amb la pell molt blanca les cremes de color són una molt bona opció.

Heliocare Ultra D caps. Cantabrialabs

Què aporta la protecció solar oral?

Des de fa uns anys tenim l’opció de protegir la pell, no només des de fora sinó també des de dins, amb complexos formulats amb aquesta finalitat a base de vitamines, aminoàcids, elements o altres principis actius. El tractament amb càpsules o comprimits orals ens permetrà preparar la pell per a l’exposició solar i aconseguirem una eficiència més gran de les cremes protectores, un bronzejat amb un color més bonic, uniforme i molt més durador.

Cuida la teva primera barrera de defensa, la pell, amb els productes més adequats i de més qualitat.

 

Comparteix aquest post

Posts relacionats

efectos de la ansiedad

8 efectes de l’ansietat al cos

L’ansietat, considerada com una resposta natural a situacions d’estrès o perill percebut, pot ser beneficiosa en certes circumstàncies en posar-nos en alerta davant de desafiaments.

Subscriu-te al nostre Blog

Els nostres articles estan escrits per experts en el sector i t’ajudaran a descobrir tractaments o productes revolucionaris que estem segurs que et seran de gran ajuda.

Subscriu-te a la newsletter!

Compartim tot el que cal saber per garantir el teu benestar. No us perdeu cap dels nostres articles.