-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

Higiene

Mostra 1–16 de 64 resultats

Ens preocupem per la teva salut i cura personal. En Farmàcia 1896 trobaràs una àmplia selecció de productes d’higiene que et permetran ser la teva millor versió. Comptem amb tots els productes clau per a tenir la millor rutina de cures diàries.

Des d’opcions especialitzades fins a marques reconegudes, en la nostra secció trobaràs tot el que necessites. Descobreix la nostra selecció de gels i sabons provats dermatològicament, creats específicament per a una neteja profunda. En l’àrea de cura bucal,
tenim productes que van des de raspalls, pastes dentals fins a esbandides que t’ajudaran a mantenir la teva boca sana i fresca.

Valorem la importància de l’autocura com alguna cosa més que una mera tasca. És un compromís constant amb tu mateix per a experimentar frescor física i mental cada dia. Descobreix com prioritzem la cura personal mitjançant cada producte recomanat i triat especialment per a tu. La teva salut és important, i per això ha de ser cuidada com a tal en tots els passos de la teva rutina.