-10% DE DESCOMPTE A LA PRIMERA COMPRA AMB EL CODI FARMACIA10

CAUDALIE COFRE AIGUA DE BELLESA 100 ML

Edició limitada per a una pell radiant: Aigua de Bellesa de 100 ml per a un cutis impecable, Sèrum Vinoperfect i Mascareta Instant Detox Vinergetic. Detox i lluminositat garantits!

El preu original era: 38,50 €.El preu actual és: 34,65 €.

Esgotat

Esgotat

Descripció

Descobriu el cofre d’edició limitada dissenyat per revolucionar la vostra rutina de cura facial, enfocat a la detoxificació de la pell i l’obtenció d’un radiant efecte glow. Aquest set exclusiu compta amb l’emblemàtica Aigua de Bellesa, una fórmula de 100 ml, reconeguda per la seva capacitat per promoure una pell suau, uniforme i resplendent. La seva poderosa acció ajuda a revitalitzar el cutis, reduir l’aparença dels porus i fixar el maquillatge per a un acabat impecable.

A més, com a regal especial, aquest cofre inclou el Sèrum Resplandor Antitaques Vinoperfect de 10 ml, dissenyat per combatre les taques i unificar el to de la pell. Complementant aquesta experiència de cura facial, trobareu la Màscara Instant Detox Vinergetic C+ de 15 ml, que ofereix una purificació profunda i aporta un extra de lluminositat a la pell.

Amb aquests productes premium i el seu enfocament en la detoxificació i la lluminositat, aquest cofre d’edició limitada es converteix en un imprescindible per a aquells que busquen una pell radiant i revitalitzada.

¿TIENES DUDAS?
Te ofrecemos asesoramiento personalizado.
Recibe consejos que se adaptan a tus necesidades.
Contacta con un farmacéutico